Lakimies

Etsimme vastavalmistunutta tai -valmistuvaa oikeustieteen maisteria tai jo vähän aikaa työelämässä ollutta lakimiestä joukkoomme Helsingin toimistoon. Tehtävä edellyttää voimassa olevaa tai pian myönnettävää oikeudenkäyntiavustajan toimilupaa. Olet hakemamme henkilö, jos olet

  • tehokas ja ahkera;
  • järjestelmällinen ja tarkka; ja
  • yrittäjähenkinen ja itsenäinen.

Tarjoamme valintasi mukaan osa-aikaista tai kokopäiväistä sopimusta.

Kyseessä ei ole työsopimuslain tarkoittama työsopimus vaan kahden elinkeinonharjoittajan välinen yhteistyösopimus. Hakemamme lakimiehen tulee siten harjoittaa ammattiaan esimerkiksi yksityisenä elinkeinonharjoittajana (ns. toiminimenä) viimeistään sopimuksen allekirjoitushetkellä. Vasta-aloittavan lakimiesyrittäjän on mahdollista saada myös starttiraha.

Yhteistyösopimussuhteessamme me hoidamme muun ohella asiakkuushankinnan, toimitilat, laskutuksen sekä muut yleiset hallinnolliset tehtävät. Hakemamme lakimiehen vastuulle jää varsinainen lakimiestehtävien hoitaminen itsenäisesti. Palkkiona tehtävästä maksetaan sovitun mukaisesti 50-120 euroa (+ ALV) / tunti ottaen huomioon tehtävään valitun lakimiehen kokemus ja ammattitaito.

Ota yhteyttä, mikäli kiinnostuit! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.